Mašine za sečenje

 

Istovremena upotreba raznih materijala koji se obrađuju sečenjem je uobičajena tema u mnogim industrijskim sektorima: automobilskoj industriji, tekstilnoj industriji, drvnoj industriji ili reklamnoj industriji. Ovo predstavlja izazov za mnoge proizvođače mašina za sečenje, jer se materijali razlikuju u njihovim fizičko-hemijskim i tehničkim karakteristikama.

Po potrebama naših klijenata konstruisali smo mašinu koja može da seče različite vrste materijala. Ovo je razlog zašto kompanija Balacchi, koja ima dugogodišnje iskustvo u korišćenju CNC mašina, nudi novu liniju automatskih CNC mašina za sečenje.

Balacchi srl.(sa sedištem u Milanu, Italija), je svetski poznat po proizvodnji vellikog spektra visokofrekventnih aparata za zavarivanje i sečenje. Razvoj i proizvodnja potpuno novih automatskih CNC mašina za programirano sečenje materijala nedavno je uspešno dodata postojećem proizvodnom programu Balacchi. Balacchi mašine za sečenje karakteriše nova precizna tehnologija sečenja koja omogućava lako rukovanje različitim vrstama materijala.

Različite širine, dužine i oblici se lako mogu dobiti na najširem spektru materijala uključujući tkanine, kožu, karbon i trave, pene, akril ili karton. Kvalitet, servis, preciznost i profesionalnost je ono što garantuje Balacchi.

Precizne i visoke performanse, uz CNC upravljanje koje se mogu prilagoditi za bilo kakvu vrstu sečenja. Visokokvalitetni rezni alati i pribor osiguravaju stabilnost i superiornost procesa sečenja. Pored velikog kapaciteta, konačna konfiguracija Balacchi mašina za sečenje je izuzetno personalizovana i fleksibilna zahvaljujući širokom izboru specifičnih dodataka koji mogu biti instalirani u brojnim kombinacijama.

Oštri-fiksni nož. On omogućava ostvarivanje brzih rezova na širokom spektru tkanina i materijala. Idealno je za ravna i zakrivljena sečenja, kao i za vrlo složene oblike i rupe sa vrlo malim prečnikom.