O NAMA

Dobro došli na stranice firme Marcom-Plast d.o.o.

Marcom-Plast d.o.o. je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser brendova Leister, Weldy, Teknel i DVP za područje: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. To svedoče dobijeni sertifikati, a LEISTER potvrđuje da je zadovoljan našim radom kao njihovim zvaničnim uvoznikom, distributerom i serviserom na ovom području.

Nalazimo se u Beogradu, a u dogovoru sa Vama obezbeđujemo dostavu artikala do Vas. Na sve proizvode i usluge koje nudimo, pružamo tehničku podršku, obezbeđujemo garanciju i servis.

Sve napore usmeravamo da bi Vama omogućili i olakšali rad sa alatom ovog proizvođača. Sa ovim alatom, varenje plastike postaje dečija igra, a Vama samim tim štedi vreme i novac.

Pozivamo Vas da nas kontaktirate putem e-maila, telefona ili faksa ili korišćenjem naše kontakt stranice. Tu smo da pružimo sve potrebne informacije i da se dogovorimo na obostrano zadovoljstvo. Naš cilj je da znanjem, kvalitetom i pouzdanošću opravdamo Vaše poverenje. Očekujemo Vas!

Tunel Crna Gora

Čime se bavimo

Dragi sadašnji i budući poslovni partneri,

Nadamo se da smo opravdali vaše poverenje koje ste nam pružali proteklih godina.

Naš trud i vaše poverenje nam se isplatilo što svedoče “Training Certificate” za “Basic Plastic Welding” , “Process Heat Basic” i “Repair Training Basic” koje smo dobili od švajcarske firme LEISTER.

“Training Certificate” potvrđuje da je LEISTER zadovoljan našim radom kao njihovim uvoznicima, distributerima i serviserima na području Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Naši napori se neće ovde zaustaviti i dalje cemo se truditi da poboljšamo usluge prodaje i servisiranja LEISTER-ovih proizvoda.

Sve napore usmeravamo da bi Vama omogucili i olakšali rad sa alatom renomiranog proizvođača.

Servis