Izolacija krovova uz Leister mašine

Izolacija krovova Leister masina
Izolacija krovova

Zaštita arhitektonskih objekata od štetnih uticaja vode i vlage jedan je od presudnih faktora koji utiču na dugotrajnost građevinskih konstrukcija. Ukloliko izolacija nije urađena pravilno, kao jedan od osnovnih problema javiće se vlaga. Najčešći oblik krova sa kojim se susrećemo na kućama i manjim stambenim objektima je kosi krov ispod koga je tavanski prostor često namenjen za stanovanje.

Ravan krov, kome se često pripisuje niz mana, takođe može biti sigurno rešenje kada je projektovan i izveden na pravilan način. I za jedne i za druge dostupni su različiti materijali i sistemi za zaptivanje. Većina materijala obrađenih u tu svrhu sastoji se od termoplastičnih membrana (PVC i TPO) ili modifikovanog bitumena.

Leister UNIROOF

Kompanija Leister, svetski lider na polju zavarivanja plastike i industrijske primene toplog vazduha, u svom bogatom asortimanu poseduje veliki izbor mašina za zavarivanje ovih materijala. Dostupni su i različiti alati za zavarivanje i izolaciju krovova sa odgovarajućim diznama i uređajima za ispitivanje šablona za zavarivanje. Njihovom upotrebom ostvaruju se brojne prednosti: aerodinamičan ergonomski dizajn omogućava jednostavno korišćenje, krovne membrane mogu biti zavarene brže i to po nižoj ceni.

Zavarivanje bitumena BITUMAT B2

 

Kontrolisana tehnologija garantuje konstantno i pouzdano zavarivanje za nepropusne krovove. Uz upotrebu Leister mašina zavarivanje blizu ivice ograde, kao i u skučenim prostorima više nije problem. Performanse i pouzdanost ovih proizvoda čine kompaniju „Leister“ pravim izborom.

Firma Marcom-Plast d.o.o. iz Beograda je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser LEISTER-a za područje Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Uz sve proizvode i usluge obezbeđena je tehnička podrška, garancija i servis.

www.leister.com