TEKNEL novi brend

Marcom-Plast doo je u svoj proizvodni program ubacio novi brend Italijansku firmu TEKNEL S.R.L. koja je specijalizovana za indukciono grejanje.

TEKNEL S.R.L. Italija je jedan od renomiranih proizvodjača opreme za servisne radionice, vodeći evropski proizvodjač mobilnih sistema za indukciono grejanje, kao i sistema za reglažu točkova kamiona.Mašine za indukciono grejanje imaju izuzetno sirok spektar primene. Od onih najmanjih čija je primena predvidjena u limarsko-farbarskim radionicam i auto servisima, pa do onih najvećih koji se primenjuju u industrijskim procesima.

Sa iskustvom preko 15 godina na tržištu Teknel nudi najbolju opremu za vašu radionicu. Teknel je specijalizovan za projektovanje i proizvodnju mobilnih indukcijskih grejača, indukcionih sistema grejanja i sisteme za poravnavanje točkova za kombije i kamione.

Svi proizvodi kompanije Teknel rezultat su iskustva u kombinaciji sa istraživanjem.

Teknel je savršen izbor koji garantuje pouzdanost, kvalitet i inovacije.

Indukcioni grejači

Materijali od gvožđa, uključujući aluminijum, za nekoliko sekundi.

Zahvaljujući našim grejnim uređajima, možete definitivno eliminisati slobodno korištenje plamena u vašoj radionici, uz  istovremeno osiguranje sigurnosti i novčane uštede, zahvaljujući svom izvanrednom odnosu cene i performansi. Odsustvo otvorenog plamena omogućiće vam da radite delovima koji su osjetljivi za zagrevanje, kao što su kablovi ili cevi, bez rizika od oštećenja.

Sve naše indukcione mašine su dizajnirane da garantuju maksimalne performanse i pouzdanost: iz tog razloga, svaka od njih je opremljena INSULATION TRANSFORMEROM, kako bi operateru osigurala apsolutnu sigurnost čak i u najnepovoljnijim i  nepredvidivim situacijama.