Izolacija krovova – obilazak terena

Sa nama su prošle nedelje u obilasku terena prisustvovali Leister stručnjaci iz oblasti krovne hidroizolacije kako bi imali uvid u kvalitet izvršenih radova u našem regionu.

Za par dana smo obišli radove na krovovima u Šimanovcima, Rumi, Pazovi, Nišu, Pančevu, Beogradu, Novom Sadu kao i radove na železničkoj infrastrukturi u Sremskim Karlovcima, neke od gradilišta koje smo posetili su Beograd na vodi, Delta planet u Nišu, Brose fabrika u Pančevu itd… Cilj posete je bio da se razmene iskustva iz oblasti izolacije krovova kako bi se uvidelo kolika je razlika u kvalitetu radova između Švajcarske i Srbije kao i obučenost u korišćenju uredjaja iz Leister palete proizvoda.

Tokom obilaska, mogli smo videti naše saradnike kako sa lakoćom koriste Varimat V2, Uniroof AT / ST, Triac fenove i ostale alate u izolaterskim poslovima.

Želeli bi da se zahvalimo našim saradnicima koji su nam omogućili obilazak navedenih projekata, našim kolegama iz Švajcarske na poseti i podeljenom iskustvu kako da se najbolji način iskoristi pun potencijal Leister uređaja.