Mašina za deponije – Comet 700

Mašina za deponije sa snimanjem parametara u građevini
Mašina za deponije COMET 700 ima digitalni displej koji daje zvučni signal ako pritisak zavarivanja odstupa od prethodno definisanog opsega.

Optimizovan oblik klina obezbeđuje posebno efikasan prenos toplote tokom preklopnog zavarivanja sa COMET 700. Klin je dostupan u dve dužine: 60 mm i 90 mm. Klin od 90 mm je prvenstveno optimizovan za zavarivanje debjih geomembrana u rasponu od 1,5 do 3,0 mm. Pored toga, postoje odgovarajući klinovi od bakra za zavarivanje HDPE i LDPE geomembrana kao i  klinovi od nerđajućeg čelika za zavarivanje PVC ili vinila. Zahvaljujući digitalnom displeju, parametri kao što su brzina, temperatura klina i pritisak zavarivanja se prikazuju i održavaju konstantnim prilikom zavarivanja ovom automatskom mašinom.

 

90mm bakarni klin

 

Visoke performanse zavarivanja
Comet 700 je dostupan u dve varijante dužine klina – 60 i 90mm za još veću brzinu i performanse prilikom zavarivanja membrane

 

 

 

Displej sa prikazom parametara

 

Digitalni prikaz pritiska i napona
COMET 700 je opremljen digitalnim displejom za prikaz pritiska i napona. To znači da korisnici imaju informaciju o zadatim parametrima u svakom trenutku tokom zavarivanja.

 

 

 

Dokumentovan proces rada

 

LQS, WIFI i GPS
Zahvaljujući Leister sistemu kvaliteta (LQS), WIFI i GPS-u, Leister COMET 700 automatska mašina za zavarivanje beleži parametre zavarivanja kako bi osigurala kvalitet obavljenog posla.

 

 

 

 

Pored COMET 700, takođe imamo u ponudi i mašinu COMET 500. Ova automatska mašina za deponije je takođe pogodna za preklapanje debljih i tanjih geo-membrana ali ima manje elektronskih funkcija. Ukratko, u Leisteru, profesionalci u građevinarstvu će pronaći pravu mašinu za geo-zavarivanje za svaku primenu i individualne zahteve; zaptivanje deponija i rudnika, izgradnja akvakultura, zaptivanje temelja, gasnih barijera, rezervoara za vodu, bara i kanala.